برای درخواست فرجام خواهی و ارجاع پرونده به دیوان عالی کشور از کجا باید اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۸ #67284901

باسلام وخسته نباشید
از دادگاه مربوطه یا دفاتر خدمات قضایی
ممنونم از راهنماییتون

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

درخواست فرجام خواهی را باید به شعبه صادر کننده رای تقدیم نمایید

از دفتر دادکاه و یا از دفتر خدمات قضایی

شما باید لایحه فرجام خواهی را به شعبه مربوطه تحویل دهید ولی قبل آن از دفاتر خدمات قضایی جویا شوید

بدین منظور ظرف بیست روز پس از ابلاغ حکم شما میتوانید با مراجعه ب دادگاه صدور رای دادخواست فرجام خواهی تنظیم و تقدیم ایشان نمایید

درود
از طریق شعبه صادر کننده رای قابل فرجام.

با سلام
از دادگستری کل استان حوزه قضایی محل سکونت