آیا بعد از فوت پدرم برادرانم میتوانند متقاضی سهم الارث از این خانه شوند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۲۱ #67278557

باسلام.در سال ۸۶ ما خانه پدری خودمان را طبق قولنامه ایی به مبلغ ۷۰ میلیون تومان خریداری نمودیم و در قولنامه نوشته شد که پدرم خانه را به من فروخت و مبلغ ۷۰ میلیون تومان را نقدا دریافت نمودم و امضا کرد.ولی هیچ پولی از طریق بانک جابجا نشد چون پدرم میخواست خانه را به من بدهد و خودش هیچ پولی از من نگرفت.در واقع بخشید.الان برادرانم اعلام کردند که ما هم در خانه سهم داریم و به ما هم ارث میرسد و اینکه پدرم همچنان زنده است و ۹۵ سال سن دارد و در سلامت کامل عقلی است و تایید میکند که این خانه برای من است و من خانه را اصلا بخشیدم به این پسرم

مشاوره حقوقی ارث
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . اصل بر صحت قرارداد میباشد و ادعای برادرانتان به جایی نمیرسد .

مبایعه نامه معتبر است می توانید سند رسمی تنظیم کنید

سلام با توجه به شرایط حال خوب پدرتان به دفترخانه رسمی مراجعه و رسمی نمایید موفق باشید

با سلام، هرنقل و انتقالی در زمان حیات صحیح هستش

اصل بر اعتبار قول نامه است .

بادرودوسلام اصل براعتباروارزش قولنامه می باشد.

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است