با وجود شاهدش چگونه ثابت کنم دروغ میگوید؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۲۱ #67271376

سلام ببخشید برادر شوهر من از من شکایت کرده وبه دروغ اتهام ضرب وجرح و فحاشی زده و پرونده تشکیل داده و شاهد هم برده در صورتی که من هیچ کدام از این کارها را نکردم با وجود شاهدش چگونه ثابت کنم دروغ میگوید کاملا سالم هم هست من چکار کنم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدمی توانید شهود را جرح نمایید ...

سلام جرح شاهد نمایید .....

شهود رو جرح کنید ......

درود برشما
شما می توانید شهود را جرح نمایید

باسلام
در صورتی که شهود راقبول ندارید میتوانید نسبت به شهود جرح نمایید

درود
اگر شاهد شرایط شرعی و قانونی شهادت را ندارد می توانید جرح کنید یا دلایلی بر خلاف شهادت شهود ارائه دهید.

با سلام تقاضای مواجهه حضوری با شهود نمایید و موارد جرح شهود را مطرح نمایید.