درخواست طلاق به چه صورت هست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۶۶۱ #67265939

سلام شوهر من یه سال پیش بخاطر مشکلات جنسی ازم دوری میکرد و وقتی ازش درخواست میکردم قبول نمیکرد و جدا از من میخوابید که یکبار بخاطر درخواستم ازش برای همخوابی منو با چاقو زده و گردنم و زخم کرد و با مشت جوری توی چشمم زد که تا دو ماه داخل چشمم خون لخته بود که فیلم و عکس اونا هم موجوده ولی بخاطر حفظ ابروی خانوادم دوباره با هم کنار اومدیم ولی بعد یک مدت دوباره کارهای قبلش رو شروع کرد و تا همین یه هفته پیش که بینمون بحث شد چون مادرش ازش خواسته بود بچه دار بشیم اومد و ازم خواست که بچه دار بشیم ولی چون بعد اون کاراش دیگه ازش سرد شدم و میترسم که بعد بچه دار شدن دوباره شروع کنه به کارای قبلش و منو تنها بزاره بهش گفتم نمیخام دیگه باهاش باشم که بحثمون به دعوا و جدایی کشید که البته داماد سرخونه هم هست و موقع که گفت من از خونه میرم بخاطر بچه بهش گفتم کیلید خونه رو بده بعد برو و رفته ازم شکایت کرده که تمکین نکردم ازش ممنون میشم بابت مشکلم راهنماییم کنید .در ضمن همسر من مشکل جنسی داره و اصلا نسبط به من هیچ حسی نداره و با فشار خانوادش ازم خواسته بچه دار بشیم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع خانواده دارای گستردگی فراوان است ولی بابت ضرب و جرح گواهی پزشکی قانونی بگیرید و بابت تمکین اظهار کنید منزل مناسب شان شما ندارد و باید منزل و وسایل لازم را تهیه کند بعد تمکین میکنید

میبایست عسر و حرج را با اثبات ادعای خود بواسطه مدارک و مستندات ب اثبات برسانید،میتوانید دادخواست طلاق دهید حصول نتیجه بستگی ب مستندات و تشخیص دادگاه دارد

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

با سلام
اولا اگر ایشان درخواست تمکین دارند بایستی شما نیز در مقابل این درخواست ایشان اعلام نمایید منزلی مستقل و در شان شما و با تمامی لوازم و مایحتاج تهیه نماید ( زیرا این خانه متعلق به پدر شماست )
دوما میتوانید به دلیل ناتوانی جنسی زوج ، از دادگاه دادخواست عسر و حرج و تقاضای طلاق نمایید و زوج به پزشکی قانونی معرفی شود .
سوما در برخی موارد شخص به تنهایی نمیتواند از حقوق خود دفاع نماید و نیاز حتمی به اهل فن دارد و بهتر است از طریق اخذ وکیل خبره در این زمینه از خود دفاع و حقوق خود را مطالبه نمایید .

مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک و تنظیم دادخواست طلاق به علت سو رفتار و عسر حرج متن پیشنهادی در سیستم است

در موارد عسر و حرج میتوانید اقدام به طلاق نمایید

اولا تمکین در صورتی میباشد که ایشان منزلی از خود داشته باشند و شما به درخواست همسرتان به منزلشان نروید که به عبارتی عدم تمکین میگویند
ثانیا در مورد مسایل جنسی همانطور که دوستان در اینجا مطرح نموده اند یکی از مواردی هست که در سند ازدواج جهت اینکه زوجه بتواند از زوج طلاق بگیرد قید شده که این امر به ثابت کردن شما بستگی دارد و بابت موضوعات ضرب و شتم هم اگر بتوانبد دلایل و شواهد محکمه پسندی بیاورید که خیلی راحت تر میتوانید جدا بشوید