با پیگیری پرونده از طریق خدمات الکترونیک نوشته بود که دادنامه ابلاغ شد و پرونده مختومه شده، منظور چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۱۱ #67240955

با سلام شخصی از من به جرم تهدید و توهین و اخلال در نظم و آسایش عمومی شکایت کرد و باز پرس به دلیل اعترافات بی شاعبه من (متن قرار نهایی) قرار منع تعقیب صادر کرد شاکی اعتراض کرد، اعتراضش قبول و قرار نهایی نقض شد یه دادنامه ناقص اومد اما با پیگیری پرونده از طریق خدمات الکترونیک نوشته بود که دادنامه ابلاغ شد و پرونده مختومه شده.
منظور چیه تو اون دادنامه ناقص حکم بوده که به من نرسیده یا دادگاه بر گذار میشه؟
ممنون

مشاوره حقوقی تهدید
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به سامانه ابلاغ رجوع کنید دادنامه ابلاغ شده است

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی و سامانه ثنا دادنامه صادره را مشاهده و پرینت بگیرید....و علت مختومه شدن پرونده را مشاهده بفرمایید

سلام میتوانید با مراجعه به سامانه عدل ایران دادنامه صادره را مشاهد کنید به احتمال زیاد قرار منع تقیب قطعی شده و پرونده مختومه شده و از روند رسیدگی خارج شده است.

درود
با در دست داشتن رمز سامانه (ثنا)و مراجعه به خدمات الکترونیکی قضایی از مراتب دادنامه مطلع خواهید شد. ضمن اینکه دادنامه صادره همان رای نهایی است

سلام بامراجعه به سامانه از حکم مطلع شوید

با سلام و احترام
رای صادره را از طریق سامانه ثنا دریافت نمایید و با نقض قرار منع تعقیب در دادگاه قرار جلب به دادرسی صادر و پرونده برای رسیدگی و اخذ آخرین دفاع و صدور کیفرخواست به دادسرا عودت داده می شود.

از طریق سامانه ابلاغ الکترونیک دادنامه را به صورت کامل دریافت کنید تا حکم مشخص گردد.