همسرم چطور میتونه سهمش رو بگیره آیا قانون حق رو به همسرم میده یا برادرش؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۷۷ #67236767

پدر همسرم ۱۴ ساله که فوت شده و زمانی که تصادف کرد انحصار وراثت کردن.
همسرم یه برادر مجرد داره و یه خواهر که اونم ازدواج کرده و برادر همسرم بدونه اجازه و امضای همسرم در نبود همسرم که اونموقع بخاطر کارش مجبور بود بره خارج از ایران روی ملک ورثه دو طبقه خونه ساخته و الان حدود ۴-۵ ساله که ملک اصلی ک واسه ورثه بوده و یکی از اون طبقاتی ک خودش ساخته رو اجاره داده و همسرم چندین بار گفته ک حقش رو بدن ولی مادرو برادرش خودشون تو اون خونه زندگی میکنن و ما الان مستاجریم و همسرم سهمش رو میخاد اما برادرش میگه تو فقط از طبقه همکف ک ملک اصلیه ارث میبری درصورتی ک همسرم اجازه ی ساخت و اجاره ی خونه رو بهش نداده و حتی امضای همسرم تو قولنامه ی مستاجرا نیست و همسرم به برادرش گفته ک هزینه ای ک برای دوطبقه کردی بین وراث تقسیم کن و بعد از فروش سه طبقه هزینه هایی ک خرج کردی رو از سهمی ک میخوای به من بدی کسر کن اما اون قبول نمیکنه و میگه تو فقط از طبقه همکف ارث میبری و ملک ورثه قولنامه ای هست و سند نداره. همسرم چطور میتونه سهمش رو بگیره آیا قانون حق رو به همسرم میده یا برادرش؟ لطفا راهنماییمون کنید ممنون.

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا گواهی انحصار وراثت اخذ کنید.

با سلام به نظر می رسد که همسر شما از اجرت المثل سهم دارد.

ابتدا نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام بفرمائید

با سلام
بدوا اقدام به اخذ انحصار وراثت نمی باید

ابتدا گواهی حصر وراثت اخذ کنید.

با درود ابتدا جهت اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید

با سلام
با توجه به حساسیت موضوع جهت راه حل درست مشاوره بگیرید
ولی بدوا جهت دریافت گواهی انحصار وراثت اقدام کنید