چطور پولم رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۳۲ #67225338

سلام من خانومی رو صیغه کردم چن ماهی گدشت وقت جابه جایی خونه داشت خونه پیدا کرد نزدیک بیست و هشت ملیون پول پیشش کم بود به پدرش گفت به داداشاش گفت بهش ندادن به من گفت قرض بده بهت بر میگردونم سکه هامو تو این چندماه میگیرم شیش ماه گذشت بهش گفتم پول لازمم گفت کدوم پول مگه بهم پول دادی زد زیرش شب عید منو از همه جا بلاک کرد من رفتم دادخواست شکایت پر کردم وقتی که فهمید این سری با نقشه کلک برگشت هر چی مدارک بابت پول که بهش داده بودم از بین برد خیالش که راحت شد دوباره منو از همه جا بلاک کرد تا دیشب که جابه جا شد ...من سند مدارک پولی که بابت پیش خونش دادم دارم تو بنگاه از کارت من برداشت کرده چی کار باید کنم الان ایا به پولم میرسم یا بیهوده وقت تلف میکنم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .دادخواست مطالبه وجه بدهید

سلام
دادخواست مطالبه وجه تنظیم و ثبت بفرمایید

دادخواست مطالبه وجه تقدیم کنید.

با سلام ،دادخواست مطالبه وجه از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی به طرفیت ایشان مطرح نمایید. هر عاملی که اثبات می کند به ایشان این وجه را دادید از جمله رسید واریزی ،شاهدین قضیه می تواند به شما کمک کند برای اثبات آن

حصول نتیجه در اینخصوص بستگی ب مستندات شما دارد
شهادت شهود ناظر ب موضوع نیز قطعا تاثیرگذار هست
مستند ب ادله و شواهد و مدارک موجود دادخواست مطالبه وجه را ب ثبت برسانید،امید ک نتیجه مطلوب حاصل گردد

بادرودوسلام دادخواست مطالبه وجه مستند به رسید مربوطه تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

سلام می توانید به استناد دلایل و مدارک که دارید اقدام به اقامه دعوای مطالبه وجه نمایید