حکم به تمکین من خواهند زد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۹۲ #67208942

با سلام و احترام
از طرف همسرم الزام به تمکین به دادگاه داده شد و من تمکین را به شرط اعلام کردم، رای دادگاه شرط را مهیا کردن شرایط تمکین (منزل و اثاث البیت) بوده، با آگاهی از اینکه همسرم اثاث البیت نمیتواند تهیه کند و جهیزیه مرا به عنوان اثاثیه احتمالا از طرف خودش اعلام میکند با توجه به اینکه بنده دوشیزه هستم و بعد متوجه شدم میتوانستم از حق حبس استفاده کنم و اینکه جهیزیه ام تماما فاکتور دارند و متاسفانه مهلت ۲۰ روزه تجدیدنظرخواهی تمام شده و دیگر نمیتوانم اعتراضم را ثبت کنم. و در صورت عدم تمکین اینجانب ناشزه خواهم بود؟
لطفا راهنمایی کنید فوری چه اقدامی باید انجام دهم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، اعلام کنید که از حق حبس خودتان می خواهید استفاده نمایید.

سلام به دادگاه مربوطه اعلام کنید که میخواهید از حق حبس استفاده کنید و در مورد جهیزیه دادخواست استرداد جهیزیه و بدوا تامین خواسته مطرح کنید

با سلام. دوست عزیز نسبت به جهیزیه خود اقدام کنید زیرا اکنون در ملک آنهاست امکان اینکه بابت نگهداری جهیزیه ازشما طرح شکایت کنند و اجاره بخواهند وجود دارد. در دید کلی که بله زن در صورت عدم تمکین ناشزه اعلام میشه و خودش سبب اسقاط حق و حقوق خودش میشود. طی مورد های استثنایی شما میتوانید عدم تمکین کنید از قبیل بعضی بیماری های صعب العلاج یا ترس از جان و آبرو بخاطر خشونت و رفتار زوج. امن نبودن و محل رفت و آمد افراد نامناسب به منزل و... که باز باید رسیدگی شود.

به دادگاه اعلام کنید که می‌خواهید از حق حبس استفاده کنید و در خصوص جهیزیه هم دادخواست استرداد جهزیه و بدوا تامین خواسته کنید.

سلام و وقت بخیر.
دادخواست استرداد جهیزیه به استناد همان فاکتورها و شهادت شهود طرح کنید.به علاوه شما همچنان میتونید از حق حبس خودتون استفاده کنید و در جهت مقابل طرح دعوای مطالبه نفقه کنید‌.به نظر من به دلیل اینکه رای صادر و قطعی شده و شما دفاع استفاده از حق حبس نکردید،دیگه این دادگاه خانواده که رای را صادر کرده،به ادعای شما راجع به حق حبس توجه نخواهد کرد و رای به این شکل قابل تغییر نیست.
موفق باشید

به دادگاه اعلام کنید باکره هستید ومیخواهید از حق حبس استفاده کنید و اگر جهیزیه شما را برده و شما رضایتی بر این امر ندارید دادخواست استزداد جهیزیه بدهید.

باسلام و احترام

شما میتوانید دوباره نسبت به استفاده از حق حبس خود اقدام کنید و دادخواست استرداد جهیزیه مطرح کنید .