اگر دخول در دبر باشد، در هنگام طلاق باعث مدخوله محسوب شدن خواهد بود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۴۴۲ #67201268

آیا با توجه به تبصره ۱ ماده ۲۲۱ قانون مجازات اسلامی در تعریف جماع، اگر دخول در دبر باشد، در هنگام طلاق باعث مدخوله محسوب شدن زن خواهد بود؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود رویه شعبه متفاوت است

پزشکی قانونی بکارت و رابطه از دبر را مورد آزمایش قرار خواهد داد ولی در بعضی از محاکم اگر اثبات شود که رابطه از پشت بوده است نیز قاضی میگوید که به دلیل داشتن رابطه از دبر مدخوله است و این نظریه در بین فقها نیز متفاوت است بعضی زن را غیر باکره میدانند بعضی باکره میدانند . بهرحال نظر قاضی شرط است .