میشه دوباره تابعیت ایران رو بگیرم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۲۵ #67196719

باسلام
من افغانستانی هستم و شناسنامه گرفتم چون شرایط گرفتن شناسنامه رو داشتم و مدعی تابعیت بودم پدر و مادرم هم افغانستانی هستند الان میتونم شناسنامم رو پس بدم و پاسپورت افغانستانی بگیرم و بعد از چند ماه دوباره شناسنامم رو بگیرم؟
ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امر امکان پذیر نمیباشد

چنین امری امکانپذیر نیست.

بادرودوسلام پس دادن شناسنامه امکان پذیر نمی باشد.

سلام بنظربنده برای دریافت پاسخ دقیق به اداره اتباع ومهاجرت مراجعه کنید چرا که بنظربنده انجام این کار دشواراست

برای گرفتن پاسپورت افغانستان نیازی به پس دادن شناسنامه ایرانی ندارید با توجه به اینکه پدر و مادر شما افغانستانی هستند شما می توانید از کنسولگری افغانستان تقاضای مدارک هویتی افغانستانی نمایید و در واقع دوتابعیتی باشید.

سلام
امکان پذیر نمی باشد.

سلام و ارادت
خیر چنین امکانی وجود ندارد .