کسی پیدا کرده و با مدارک من وسایل ساختمانی به اجاره گرفته؛ از من شکایت شده؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۰۸ #67175267

سلام من مدارکم رو گم کردم ولی بعد از یک هفته اعلام مفقودی کردم کسی پیدا کرده مدارک رو و رفته با مدارک من وسایل ساختمانی به اجاره گرفته الان از من شکایت شوده چکار باید بکنم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر تاریخ اعلام مفقودی مقدم بر تاریخ دریافت لوازم مذکور باشد مسئولیتی در این خصوص نخواهید داشت والا امکان محکومیت شما وجود دارد .

با سلام باتوجه به شکایت مفقودی می توانید اثبات کنید که از مدارکتان سوءاستفاده شده

با سلام
آیا تاریخ اعلام مفقودی مدارک از سوی شما ، قبل از تاریخ به امانت گذاشتن مدارک میباشد یا خیر ؟
آیا شاکی ( مالک لوازم ) جهت دادن لوازم به شخص ، نوشته ای یا قراردادی در دست دارد یا خیر ؟
پاسخ به هر کدام از این سوالات ، در حل مشکل شما کمک شایانی خواهد کرد

شرط تشکیل جرم ان است که شما با علم و عمد دست به جرمی بزنید که به اصطلاح به ان عنصر روانی میگویند.درین مورد هیچ جرمی به شما منتسب نیست