برای دستور تخلیه گرفتن نیاز هست که شاهد هم امضا کنه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۹۲۰ #67173775

قراداد در بنگاه املاک ثبت شده .یکماه قبل از اتمام قراداد نیمی از ودیعه را به مستاجر دادم و مستاجر امضا و رسید کرده که تحویل گرفته و الباقی ودیعه در زمان تخلیه ملک طبق قرارداد تسویه می گردد و نوشته در تاریخ مقرر در قرارداد ملک را تخلیه میکند.
۱-با توجه متنی که امضا کرده که الباقی مبلغ ودیعه زمان تخلیه کامل تسویه میشه ،دیگه نیاز نیست مابقی ودیعه را به حساب دادگاه بریزیم؟
در ضمن رسید و تعهد به تخلیه را فقط مستاجر امضا کرده که نسخش دست خودمه.
اکر نیازه میشه از سمت خودمون امضاش کنن؟چون شنیدم برای رسید و تعهد امضا شخص کافیه.

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
از طریق شورای حل اختلاف اقدام بفرمایید .

باسلام
اگر دراجاره نامه تنظیمی ۲شاهد باشد بعداز انقضائ مدت میتوانید درخوایت صدوردستورتخلیه نمایید

وجود امضای شاهد ضرورتی ندارد.

نیازی به امضای شاهد نمی باشد و می توانیداز طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید.

اگر با هم توافق کردید نیازی به مراجعه به دادگاه نیست اما رسید و امضا گرفته شود

سلام چنانچه توافقی صورت نگیرد شما میتوانید از طریق شورای حل اختلاف پیگیری و اقدام نمایید موفق باشید

با احترام الزامی به امضا شاهد نیست درخواست تخلیه را در شورا حل اختلاف مطرح نمایید