آیا بعدا اعسار بنده از دادگاه تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۱۷ #67154625

با سلام
بنده از برج ۲ امسال در بورس فعالیت داشتم که وقتی فهمیدم همسر بنده برج ۶ امسال از طریق دفترخونه مهریه اجرا گذاشته بعداز آن در برج ۷ کلیه سرمایه ام را از بورس خارج نمودم و فقط یک سهام ۱۵۰ هراز تومنی دارم که چند روز پیش دیدم مسدود شده سوال بنده اینست که اگر این سهام را نیز میفروختم و دارایی ام در بورس صفر میشد آیا باز ایشان میفهمید در بورس چه مدت و چه میزان سرمایه ای گذاری کردم یا خیر و دیگر اینکه این مورد آیا بعدا برای اعسار بنده از دادگاه تاثیری دارد چون بنده هیچ مالی بجز یک حقوق کارمندی ندارم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان دارد اعسارشما ردشود.

با سلام و ارادت ...گردش های مالی و کلیه حسابها و سهام و اوراق قابل پیگیری است لذافقط مستثنیات هستند که شامل توقیف نیستند حتی حقوق جنابعالی نیز در زمره مواردی است که قابل توقیف و برداشت است

سلام و ارادت
بله اگر صفر هم می شد میتوانست صورتحساب مالی شما را اخذ نماید و در پذیرش اعسار شما تاثیر دارد هر چند فروش سهام شما پس از صدور اجرائیه بوده است که زوجه میتواند بدلیل فرار از پرداخت دین مورد تعقیب کیفری قرارتان دهد .

باسلام
با اوصاف مذکور ممکن است اعسار شما پذیرفته نشود

گردش بانکی در پذیرش یا عدم پذیرش اعسار شما تاثیر خواهد داشت

این موضوع و معاملات نزدیک ب زمان طرح دعوی اعسار قطعا می‌تواند در قبول یا رد اعسار تاثیرگذار باشد و درنهایت متاسفانه ب ضرر شما تمام خواهدشد هرچند رای دادگاه در این مورد ملاک عمل هست و ضمنا حقوق دریافتی شما جهت وصول مهریه تا یک چهارم قابل توقیف هست

وضعیت مالی شما از زمان مطالبه مهریه در رای پرونده اعسار مؤثر است .