قاضی وقتی رای به استعلام میدهد یعنی چه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۱۲ #67127406

سلام من یک پرونده دارم برای صدور مجوز بهره برداری از آب چاه کشاورزی پرونده رفته تو اداره مجوز و کمیسیون قرار بوده که قاضی رای صادر کنه اما زنگ که زدم امروز بهم گفتن پرونده برگشت خورده برای استعلام نمیدونم منظور شون چی بوده باید الان چیکار کنم اگه راهنمایی کنید ممنون تون میشم

مشاوره حقوقی ملکی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از واحدی برای بررسی وضعیت، استعلام اخذ شده

بادرودوسلام بایستی منتظر پاسخ استعلام بود.

درود بر شما . استعلام برای روشن شدن موضوع پرونده میباشد که بتونه با توجه به جواب استعلام تصمیم گیری کند

باسلام
برای استعلامات مقتضی اعاده شده

با درود باید منتظر پاسخ استعلام بود

سلام، دقیقتر بفرمایید، گویم نراد استعلام از مراجع زیربط می باشد

باید منتظر پاسخ استعلام باشید