آیا می توان از کسی که اقدام به آبروریزی کرده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۷ #67123

با سلام برادر اینجانب با همسرش چندین سال پیش متارکه نموده و طلاق گرفته اند و بر سر موضوع مهریه در دادگاه پرونده دارند برای حل موضوع اختلاف آنها برادرم به وکیل مراجعه نموده و من شماره همراه همسر سابق برادرم را جهت ارائه به وکیل از فرزندش گرفته تا به وکیل بدهم تا موضوع اختلافشان را به صورت توافقی حل و فصل نماید ولیکن همسر برادرم با محل کار بنده تماس گرفته و با رئیس اداره صحبت نموده و کل مسائل خانوادگی و اختلافات را به رئیس اداره گفته و بنده را متهم به دخالت در زندگی اش کرده و تهدید نموده به مدیرکل استانی محل کارم هم خواهد رفت و آبرویم را خواهد برد آیا بنده می توانم از نامبرده به دلیل بردن آبرو و اعتبارم در محل کار شکایت نموده و اعاده حیثیت کنم ؟ چگونه و تحت چه عنوانی می توانم از راه قانونی اقدام کنم . با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید به جرم توهین و تهمت و افترا از ایشان شکایت نمایید