بدلیل امتناع از تحویل خودرو چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۴۵ #67119980

با سلام خدمت شما عزیزان و سروران گرامی
خودرویی خریداری کردم و کل ثمن خودرو را پرداخت کردم فروشنده هم وکالت بلاعزل به بنده داد...ولی توسط شوهرش خودرو مخفی شده و از تحویل خودرو امتناع میکنم . .چندین بار مراجعه کردم ..ولی شوهر ایشان با بحث و دعوا تهدید خودرو را تحویل نمیدهد ..خودرو را مخفی کرده!!! و طلب پول زور میکند...!!
حال راهنمایی بفرمائید تحت عنوان چه دادخواستی علیه ایشان تنظیم کنم.?..کیفری یا حقوقی و موضوع دادخواست را هم بفرمائید..? متشکرم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتونید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تحویل مبیع بدید تا رسیدگی بشه

باید نسبت به الزام به تحویل مبیع دادخواست بدهید.

به طرفیت فروشنده دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید.

دادخواست الزام به تحویل مبیع را ارائه بدهید.

باسلام
دادخواست الزام به تحویل مبیع تقدیم نمایید بدوا توصیه میکنم با ارسال اظهارنامه نسبت به تحویل مبیع بااجلی اقدام نمایید ودر آن قید نمایید به ازای تاخیر در تحویل مبلغی به عنوان وجه التزام دریافت خواهد شد

با سلام
شما باید دادخواست الزام به تحویل مبیع را به دادگاه بدهید

علیه ایشان طرح دعوای الزام به تحویل مبیع کنید و فروشنده و شوهرش را طرف دعوا قرار دهید