با این مدارک می توانم از ایشان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۸۷ #67116551

باسلام. اینجانب سال گذشته ۱۰۰ میلیون تومان به یک فرد تقریبا آشنا دادم تا در بورس فعالیت کند. ۶ ماه پیش یک چک ۱۰۰ تومانی از ایشان داشتم که به زور پاس شد. قرار شد طبق سهام هایی که ادعا می کرد خریده است بقیه ارزش سهام های بنده را بدهد اما تا حالا نداده است. من از ایشان در واتساپ و همچنین به صورت پیامک صحبت هایی دارم که نشان می دهد ایشان به من بدهکار است و قرار شده که بقیه پول مرا بدهد اما قرارداد با ایشان امضا نکرده ام.

مشاوره حقوقی بورس
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام تیجه گیری از اقامه دعوی ضعیف است.

با سلام
شکایت امکان پذیر نیست

امکان نتیجه گیری از اقامه دعوی ضعیف است.

با سلام
با توجه به اینکه اصل مبلغ شما را مسترد کرده است و شما نیز قراردادی ندارید اگر طرح دعوا کنید نتیجه نمی گیرید

بادرودوسلام شکایت امکان پذیر نمی باشد.

امکان طرح دعوی را دارید اما به لحاظ جنبه اثباتی نتیجه رسیدگی مشخص نیست.

با توجه به عدم وجود قرارداد بعید است بتوانید از طرح دعوی علیه فرد مورد نظر نتیجه ای بگیرید .