نفقه به من در دوران عقد تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۴۰ #67114644

سلام
من که باکره ام تو عقدم به من نفقه تعلق میگیره؟
آخه میگن از نظر عرف شاید تعلق نگیره، منم که از قبل درخواست نفقه دادم آقام تمکین کردن و وکیلشون و خودشون زمان رسیدگی نفقه نیومدن و با پرونده تمکین درخواست حل رسیدگی نفقه رو دادن.

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله نفقه از زمان عقد به شما تعلق میگیرد و میتوانید از حق حبس استفاده نمایید

سلام
نفقه از بعد از عقد ازدواج به خانم تعلق می‌گیرد و اگر زناشویی نشده باشد می تواند از حق حبس استفاده کنید

بله از لحاظ قانونی بعد از منعقد شدن صیغه ی نکاح دائمی ، به شما نفقه تعلق میگیرد

قطعا نفقه به شما تعلق می گیرد. چون باکره هستید

سلام

ا توجه به اینکه باکره هستید می توانید از حق حبس خود استفاده نمایید
و تمکین خود را منوط به دریافت مهریه نمایید ( دادخواست مطالبه مهریه تقدیم دادگاه نمایید )

سلام وقت بخیر
اظهار نمایید که از حق حبس استفاده می کنید لذا مستحق دریافت نفقه هستید.

با سلام و روز بخیر
زمانی که زوجه باکره باشد و بخواهد از حبس استفاده کند در جواب تمکین شوهر، میتواند اعلام کندتا تمام مهریه پرداخت نشود تمکین نمی کنم در این حالت براساس ماده ۱۰۸۵ قانون مدنی زوجه علی رغم عدم تمکین مستحق دریافت نفقه می باشد.
- و زمانی که زوجه حاضر به تمکین است اما زوج منزل مشترک ، وسایل و اثاث مورد نیاز شروع زندگی مشترک را فراهم نکرده است بدیهی است که بایستی نفقه در دوران عقد را پرداخت نماید.