میگویند چون اکثریت قبول کردند پس شما هم باید این پول پرداخت کنید آیا این موضوع صحت دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۳ #67087512

سلام ببخشید که مزاحم شدم ....
در یک آپارتمان ۱۲ واحدی زندگی میکنم و شارژ ساختمان و هزینه های مشترک از قبیل آسانسور، آب و برق رو به طور منظم پرداخت میکنم ولی ۱۱ واحد دیگه هزینه های اضافی برای ساختمان درست می کنند مثل خرید باربیکیو مرکزی که در پشت بام ساختمان نصب کردند و یا خرید دستگاه کارواش برای ماشین های خودشان ... و استدلال آن ها این می باشد چون اکثریت قبول کردند پس شما هم باید این پول پرداخت کنید آیا این موضوع صحت دارد من از چه طریقی می توانم این مشکل را حل کنم
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
میبایست عدم لزوم برای واحد خود را در خصوص لوازم رفاهی اعلام نمایید

شارژ ساختمان که الزامی است مربوط به وسایل و امکانات ضروری ساختمان میباشد .در خصوص وسایل غیر ضروری و رفاهی شما میتواند با عدم استفاده از وسایل اعلام کنید که وجهی پرداخت نمیکنید و هیچ اجباری وجود ندارد

سلام
خیر شما باید قیمت وسایلی پرداخت کنید که ضروری است نه قیمت غیر ضروری
با تنظیم اظهار نامه و تقدیم به انها

مطابق قانون تملک آپارتمانها ، هرگونه اقدام و هزینه کرد در ساختمانهای چند واحده باید با تصویب اکثریت مجمع عمومی مالکین صورت بگیرد . در صورت طی این مراحل ، تصمیمات متخذه برای تمامی واحدها لازم الاجرا بوده و اعتراضی مسموع نخواهد بود .