چگونه سهم الارث خود را دریافت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۲ #67072561

سلام وقت بخیر . پدری که یک باغ به پسرش داده بدون سند الان که دعوا پیش اومده بین برادران اون چطور میتونه شیکایت کنه و حق خودش رو بگیرد؟پدر زنده است.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در زمان حیات مالک می تواند اموال خود را به طرق مختلف از جمله صلح و بیع به شخص دیگری واگذار کند و این انتقال مالکیت صحیح است.

سلام در صورتیکه پدر زنده است می تواند هر گونه بخواهد در مال و اموال خویش تصرف نماید. پدر شما می تواند در محل محضر حضور پیدا کند و ملک را به نام شما تغییر نام دهد.