آیا راهی وجود دارد که آگاه شوم که پدرم در زمان حیات خود اموال به برادر و خواهرانم داده تا پس از مرگش به من چیزی ارث نرسد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۸ #67046824

آیا راهی وجود دارد که بفهمم پدرم در زمان حیات خود اموال خود را بصورت بیع، صلح، به برادر و خواهرانم داده تا پس از مرگش به من چیزی ارث نرسد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت بخیر
از طریق اداره ثبت میتوان استعلام ثبتی انتقال پلاک های ثبتی را دریافت کرد .و اگر دردفتراسنادرسمی صلخ نامه ای صورت گرفته باشد قابل پیگیری می باشد ولی درصورت عادی بودن خیر/

سلام وقت بخیر
چنانچه وصیت نامه رسمی داشته باشند که تا یک سوم اموال را می توانسته اند وصیت نمایند،می توانید از دادگاه درخواست استعلام اموالی که به نام پدرتون هست را بگیرید.

سلام
می توانید تقاضای تامین دلیل و استعلام گرش ثبتی پلاکهای متعلق متوفی را تقاضا نمایید
اگر صلح یا هبه نامه دستنویس بوده باشد فاقد اعتبار قانونی می باشد