زمینی را فروخته ام خریدار در تاریخ مقرر در محضر حاضر نشد آیا می توانم معامله را فسخ کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۸ #67042553

قیمت کل معامله یک میلیارد و سیسصد میلیون تومان است که فقط ۲۰۰ میلیون پرداخت کرده و در تاریخ های مقرر کفته پول ندارم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
چنانچه در مبایعه نامه فی مابین فسخ بواسطه عدم حضور در مهلت مقرر و یا فسخ به لحاظ عدم پرداخت باقیمانده ثمن مورد معامله قید شده باشد با تقدیم دادخواستی به خواسته فسخ قرارداد به علت عدم ایفای تعهدات امکانپذیر است در غیر اینصورت میتوانی دادخواستی به خواسته مطالبه باقیمانده ثمن مورد معامله و خسارات تاخیر تادیه و دادرسی از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم دادگاههای عمومی حقوقی نمایی

الزام به پرداخت ثمن را طرح کنید عدم پرداخت ثمن حق فسخ ایجاد نمیکند.مگر شرط فسخ قرارداد گذاشته شده یاشد

با سلام
اگر در قرارداد قید شده باشد بلی میتوان در غیر اینصورت میبایست گواهی عدم حضور از دفترخانه گرفته و به ایشان اظهارنامه بفرستید.

با سلام معامله قطعی و لازم الاجرا است و باید الزام ب انجام تعهد مبنی بر پرداخت الباقی ثمن مطرح نمود مگر اینکه در مبایعه نامه برای عدم پرداخت یا تاخیر در پرداخت ثمن معامله حق فسخ پیش بینی شده باشد.

اگر گواهی عدم حضور را از دفترخانه گرفته باشید ویا اینکه در بیع نامه به مساله فسخ در برابر عدم پرداخت به موقع مبالغ توافقی اشاره شده باشد میتوانید اقدام به فسخ نمایید .