با استعلام از اداره برق متوجه شدیم قسمتی از زمین در حریم دکل برقه چه راهی از لحاظ حقوقی داریم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۷ #67035394

سلام ما یک زمینی در شمال معامله کردیم که چک هاش از یکم شهریور قراره پاس بشه که نصف بیشتر قیمت هم همین چک یکم هست ،با استعلام از اداره برق متوجه شدیم قسمتی از زمین در حریم دکل برقه ، چه راهی از لحاظ حقوقی داریم ؟

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ممکن است حسب مفادقرارداد شما امکان فسخ معامله را داشته باشید
اظهارنظر در این خصوص منوط به بررسی قرارداد است

وزارت نیرو درصورتی که نیاز به تصرف بخشی از ملک شما برای نصب دکل برق داشته باشد باید قیمت روز آنرا به شما پرداخت نماید.

با سلام دوست عزیز بهترین راه حل ها را زمانی می شود مطرح کرد که قرار داد کامل بررسی شود اما در فرض صحت شما هم می توانید فسخ معامله را بخواهید و هم می توانید ارش آن بگیرید در صورتیکه مشخص شود ایشان در جریان بوده و برای شما عنوان نکرده و می توانید طی کارشناسی تامین دلیل نیز بکنید

تحت شرایطی امکان فسخ معامله وجودد دارد. بهتر است مفاد قرارداد شما مورد مطالعه قرار گیرد

با سلام
نیاز به بررسی قرارداد هست
در صورت وجود شرایط میتوان از باب خیارات معامله را فسخ کرد.

با سلام
بهتر است مفاد قرارداد رویت گردد.
درصورتی که حق فسخی پیش بینی شده باشد میتوانید معامله را فسخ نمایید.

سلام، از منظر کیفری شاید بتوانید از باب کلاهبرداری شکایت کنید البته چنانچه سوء نیت فروشنده‌ احراز نشود نمیتوانید اقدامی انجام دهید. بهتر است مفاد قرارداد شما و اینکه آیا خیاری جهت فسخ معامله دارید یا خیر مورد بررسی قرار بگیرد.