چطور میشه فهمید که قاضی کفیل خواسته یا سند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۷۱ #67027454

سلام و عرض ادب بعد از گذشت ۶ ماه از اجراییه میخوام اعصار بزنم بعدش چطور میشه فهمید قاضی کفیل خواسته یا سند از طریق سنا اعلام میکنن یا نه ممنون از همه عوامل وکلای عزیز

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضورا مراجعه و پیگیری نمایید

سامانه ثنا مشخص نمیشود و بسته به مبلغ دین تعیین میشود

سلام
میبایست در معیت کفیل و با مراجعه به شعبه موضوع را پیگیری نمایید.

بستگی ب مبلغ دین دارد در سامانه ثنامشخص نمیکند کفیل باشد باسند

با سلام و احترام محضر مخاطب عزیز.
موضوع شما از مرحله ی دادرسی(دادگاه)خارج و در مرحله ی اجرای احکام است،لذا شما باید جهت اطلاع از نوع تامین کیفری صادره،به اجرای احکام مراجعه نمایید
البته این موضوع را بعد از تعیین شعبه اجرای احکام که بصورت پیامک در ثنا و یا sms ابلاغ خواهد شد،انجام دهید.

با سلام و احترام محضر مخاطب عزیز.
موضوع شما از مرحله ی دادرسی(دادگاه)خارج و در مرحله ی اجرای احکام است،لذا شما باید جهت اطلاع از نوع تامین کیفری صادره،به اجرای احکام مراجعه نمایید
البته این موضوع را بعد از تعیین شعبه اجرای احکام که بصورت پیامک در ثنا و یا sms ابلاغ خواهد شد،انجام دهید.

از طریق سامانه ثنا که معلوم نیست و بستگی به مقدار دین دارد و میتوانید به دفتر شعبه مربوطه مراجعه نمایید.