شکایت کنم پرونده میره حقوقی با اینکه بدون اجازه اومده دیوار رو تخریب کرده؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۴ #67024083

سلام
بنده زمین کلنگی ۶۰۰متری داشتم که به دو زمین ۳۰۰متری تفکیک کردم و یکی رو فروختم،دیواری بین دو زمین موجود نیست و فقط سمت کوچه دیوار داشتیم، خریدار ملک رو داده سازنده، سازنده هم برای اینکه بیل راحت بیاد داخل تخریب کنه، دیوار ملک بنده رو هم بدون اطلاع تخریب کرده و وارد ملک شده، سقف زیر زمین ملک بنده رو هم که در مسیر بیل بوده کامل تخریب کرده وکلی لوازم مونده زیر زمین و با نخاله پر کرده و کلی نخاله ریخته به حیاط ملک بنده، آخرای کار تخریب متوجه شدم دیوار رو تخریب کردن و ملک بدون حفاظ و حصار رها شده، سازنده گفت دیوار و زیر زمین داخل ملک خودمه و... برو شکایت کن، شکایت کنی بعد از کلی هزینه پرونده میره حقوقی نه کیفری، نهایت۲۰ تومن بهت میدم، با ۱۱۰ تماس گرفتم اومدن صورتجلسه کردن ادعای بنده رو، و.... ،واقعا شکایت کنم پرونده میره حقوقی با اینکه بدون اجازه اومده دیوار رو تخریب کرده، زیر زمین ملک رو تخریب کرده، نخاله ریخته، و ملک رو ناایمن کرده؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت تخریب در صلاحیت دادگاه کیفری استا

اگر اقدام ایشان از روی عمد بوده باشه تخریب عمدی بوده و مجازلت کی گردد .

توضیح ندادید که تفکیک به صورت رسمی و قانونی بوده یا شخصا و بدون طی مراحل قانونی ملک را تفکیک نمودید چون بین این دو باید قائل به تفکیک شد ولی با فرض قانونی بودن تفکیک در قالب تامین دلیل آثار تخریب به جا مانده و میزان خسارات وارده را برآورد و مستند نموده سپس خسارات وارده را از طرق قانونی طلب کنید.ضمنا چنانچه تداوم عملیات توسط ملک مجاور اسباب ورود یا تشدید خسارات را فراهم می کند و استمرار آن وفق نظر اهل فن و کارشناس مربوطه برای ملک شما مخاطره آمیز تشخیص داده شده در قالب دستور موقت از محکمه ذیصلاح توقف عملیات در ملک مجاور را تقاضا کنید.بدیهی است که تصمیمات آتی برای طلب خسارت یا الزام به برطرف نمودن آثار خرابی حادث شده و عودت وضعیت پیشین و نیز اخذ دستور یا هر اقدام قانونی دیگر به تشخیص و نظر کارشناسی وابسته خواهد بود چون موضوع جنبه فنی و تخصصی دارد.این مورد جنبه کیفری ندارد.

با سلام
تخریب عمدی بوده و مجازات در پی دارد طرح شکوائیه کرده و به پرونده شما در دادگاه کیفری رسیدگی میشود.

باسلام موضوع تخریب کاملا کیفری است وبدوا در دادسرا سپس درصورت صدورقرار جلب به دادرسی در دادگاه کیفری رسبدگی میشه

تخریب عمدی جرم است و مجازات کیفری در پی دارد میتوانید طرح شکوائیه کنید تا در دادگاه کیفری به آن رسیدگی شود.

درود شهروند گرامی خیر اینگونه نیست .تخریب عمدی جرم است و قابل شکایت کیفری است.