آیا زوجه میتواند بعد از مراجعه به دفتر ازدواج و گرفتن مدارک لازم و ارائه آن به سازمان ثبت؛ تنها خانه که زوج در آن سکونت دارد را برای مهریه اش توقیف کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۲۹ #67016205

سلام
آیا زوجه بعد از مراجعه به دفتر ازدواج که عقد شان در آنجا با زوج بسته شده و گرفتن مدارک لازم و ارائه آن به سازمان ثبت املاک و اسناد تنها خانه که زوج در آن سکونت دارد و نسبتا کوچک است که تنها دارایی زوج میباشد را برای مهریه عند المطالبه اش توقیف کند و در صورت توقیف زوج به چه صورت مطلع میشود

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر خانه مسکونی جز موارد مستثنیات دین بوده و قابل توقیف نیست و اگر خانه بزرگتر از پنجاه متر باشد قابل توقیف است.

اگر جزو مستثنیات دین باشد قابل توقیف نمی باشد

نکته بسیار مهم هست که اگه واحد مسکونی بزرگتر از پنجاه متر باشه قابل توقیف می باشد

با سلام خانه مسکونی جز موارد مستثنیات دین بوده و قابل توقیف نیست البته این نکته بسیار مهم هست که اگه واحد مسکونی بزرگتر از پنجاه متر باشه قابل توقیف می باشد