پرداخت چک سرقتی و در مقابل بردن فرش دستباف مصداق چه جرائمی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۳۵ #67015

با سلام ما برا فروش دو فقره فرش دستباف چکی دزیافت کرده برا یک هفته بعد همان روز استعلام گفتند حسابش خوبه . گذاشتیم سرحساب دیروز گفتند برگشت شده حالا که رفتیم بگیریم میگند امضا نمی خوره بعد میگند چک مسروفی بوده از طرف فیلم هم داریم میشه کاری کرد راهنمایی کنید خواهشاااا

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وفق ماده ۶۶۲ قانون تعزیرات جرم ارتکابی ایشان تحصیل مال مسروقه بوده و حسب مورد نسبت به بردن فرش های دستباف میتواند طبق ماده ۱ قانون تشدید، محکوم به کلاهبرداری نیز بشوند.

بهتر است سریعا به مراجع قضایی بابت شکایت مراجعه نمایید.

موید باشید