چگونه می توانم تدلیس در ازدواج را ثابت کنم؟

با درود
دیروز صبح از طریق پیامک مطلع شدم دادخواست در دادگاه خانواده دارم و با مراجعه مشخص شد طلب مهریه میباشد که هنوز ابلاغی برای بنده نیامده است . ایشان با فریب و قصد توافق کلیه اموال منزل را خارج کرده اند و من با وسایل شخصی نظیر کامپیوتر و چند ساز موسیقی و کتاب هایم در یکی از اتاق ها ساکن هستم در منزل استیجاری با ۸ میلیون پول پیش رهن . سوال قبلی نیز پرسیده بودم بابت فریب در ازدواج که سایت قوه قضائیه عنوان کردند شامل نمیشود !!
فریب بدین شکل بوده که ایشان عنوان کردند ۳ ماه در عقد کسی بوده اند و زمانیکه لوازم منزل را به قصد توافق طلاق بردند و مامور هم برای شکایت واهی عدم تامین جانی آوردند ، پیگیری کرده و فهمیدم ایشان با کسی ۴ سال زندگی مشترک داشته که خود و مادر و خانواده وی دروغ گفته . در طلاق نامه ایشان نوشته دوشیزه نیستند و نفقه و مهریه را دریافت و ماهیانه مبلغی دریافت میکنند به عنوان اقساط در حین این ۴ سال و از من مخفی نگه داشتند . فقط حین عقد عنوان شد که مطلقه هستند و من به خاطر اینکه عنوان کردند ۳ ماه در عقد کسی بوده اند و چون یک خانواده مذهبی سنتی و شناخته شده بودند دروغ هایشان را که با کلک و مظلوم نمایی بود باور کرده و پذیرفتم و اینکه شخصا ادعا کردند هیچ رابطه جنسی نداشته اند و به دلیل تصادف و اشتباه بکارت خود را از دست داده اند . بنده فریب خورده ام و الان کلی متضرر و در عمل انجام شده . مهریه ایشان ۳۱۴ سکه هست و سفر حج و ۱۰۰۱ شاخه گل نرگس !!
تکلیف بنده الان چیست ؟
ایشان میتوانند در منزلی که الان مستقر هستم حکم جلب اموال من را بگیرند ؟ یا منزل را مهر و موم کنند ؟ اموال شامل چند ساز موسیقی که ابزار کار هستند و کامپیوتر شخصی و کتاب .
میتوانند پول پیش منزل را مطالبه کنند ؟ ( تمدید اجاره در بنگاه انجام نشده و صرفا دستی پشت قولنامه نوشته شده ) .
تکلیف فریبی که داده اند چه میشود ؟ ایشان و خانواده شان خیلی حرفه ای بوده و منزل را خالی کرده وشرایط را مهیا کرده اند .
آیا بهتر است منزل را تعویض کنم ؟
ممنون میشوم راهنمایی کنید .

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۱ #67005
مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه در عقدنامه قید شده است که ایشان دوشیزه نیستند بنابراین شما از ازدواج قبلی ایشان مطلع بوده اید و این مورد که ایشان چندسا زندگی مشترک داشتند به شما حق فسخ نکاح نمی دهد.
وسایل اولیه زندگی قابل توقیف نیست و وسایل موسیقی نیز چنانچه اثبات نمایید که وسایل کارتان هستند قابل توقیف نبوده همچنین امکان مهر و موم منزل مسکونی نیز وجود نداشته و مبلغ ودیعه ملک نیز جزء مستثنیات دین بوده و توقیف نمی شود.
تعویض ملک نیز ضرورت ندارد.

گفتگو با وکلای آنلاین
شتاب‌دهی
محسن خیری
محسن خیری ۱۰.۰ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۷۸۶) دیدگاه
شتاب‌دهی
زهرا نیک زاد
زهرا نیک زاد ۱.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۰) دیدگاه
شتاب‌دهی
آرمان شرافتی زنگنه
آرمان شرافتی زنگنه ۰.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۱۴) دیدگاه
شتاب‌دهی
زهره کشاورزی
زهره کشاورزی ۳.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۲۲۸) دیدگاه
شتاب‌دهی
آرزو سلیمانی
آرزو سلیمانی ۵.۸ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۵۰۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
حسن زنگی فیروزجایی
حسن زنگی فیروزجایی ۰.۲ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
رامین پورعطا
رامین پورعطا ۲.۹ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۳۵۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران ۶.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۳۸۳) دیدگاه
شتاب‌دهی
محمدجواد خسرو نوبری
محمدجواد خسرو نوبری ۰.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۳۷) دیدگاه
شتاب‌دهی
الهام ناظری
الهام ناظری ۱.۵ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۲) دیدگاه
شتاب‌دهی
مهسا خاکپور
مهسا خاکپور ۰.۴ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۵۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
حسین مظاهری تهرانی
حسین مظاهری تهرانی ۰.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۱۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
علی اکبر یزدانی
علی اکبر یزدانی ۳.۰ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۳۶۷) دیدگاه
شتاب‌دهی
آسیه فتاحی امیردهی
آسیه فتاحی امیردهی ۲.۱ وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه
۴.۸ / ۵ (۲,۳۲۴) دیدگاه
شتاب‌دهی
محبوبه سلبی
محبوبه سلبی ۰.۶ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۲۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
رامین رضایی
رامین رضایی ۵.۳ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۹۲) دیدگاه
شتاب‌دهی
مهرداد مهرپویا
مهرداد مهرپویا ۲.۹ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۲۲۰) دیدگاه
جواد شاهسوند اینانلو
جواد شاهسوند اینانلو ۵.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۲۸۹) دیدگاه
سعیده کریم فر
سعیده کریم فر ۱.۰ کارشناس حقوقی
۴.۷ / ۵ (۶۶۳) دیدگاه
بهروز وطنی
بهروز وطنی ۰.۰ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۰ / ۵ (۰) دیدگاه

بعدازگذشت ۴سال ، تدلیس درازدواج اصولا منتفی است