چگونه می توانم تدلیس در ازدواج را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۱ #67005

با درود
دیروز صبح از طریق پیامک مطلع شدم دادخواست در دادگاه خانواده دارم و با مراجعه مشخص شد طلب مهریه میباشد که هنوز ابلاغی برای بنده نیامده است . ایشان با فریب و قصد توافق کلیه اموال منزل را خارج کرده اند و من با وسایل شخصی نظیر کامپیوتر و چند ساز موسیقی و کتاب هایم در یکی از اتاق ها ساکن هستم در منزل استیجاری با ۸ میلیون پول پیش رهن . سوال قبلی نیز پرسیده بودم بابت فریب در ازدواج که سایت قوه قضائیه عنوان کردند شامل نمیشود !!
فریب بدین شکل بوده که ایشان عنوان کردند ۳ ماه در عقد کسی بوده اند و زمانیکه لوازم منزل را به قصد توافق طلاق بردند و مامور هم برای شکایت واهی عدم تامین جانی آوردند ، پیگیری کرده و فهمیدم ایشان با کسی ۴ سال زندگی مشترک داشته که خود و مادر و خانواده وی دروغ گفته . در طلاق نامه ایشان نوشته دوشیزه نیستند و نفقه و مهریه را دریافت و ماهیانه مبلغی دریافت میکنند به عنوان اقساط در حین این ۴ سال و از من مخفی نگه داشتند . فقط حین عقد عنوان شد که مطلقه هستند و من به خاطر اینکه عنوان کردند ۳ ماه در عقد کسی بوده اند و چون یک خانواده مذهبی سنتی و شناخته شده بودند دروغ هایشان را که با کلک و مظلوم نمایی بود باور کرده و پذیرفتم و اینکه شخصا ادعا کردند هیچ رابطه جنسی نداشته اند و به دلیل تصادف و اشتباه بکارت خود را از دست داده اند . بنده فریب خورده ام و الان کلی متضرر و در عمل انجام شده . مهریه ایشان ۳۱۴ سکه هست و سفر حج و ۱۰۰۱ شاخه گل نرگس !!
تکلیف بنده الان چیست ؟
ایشان میتوانند در منزلی که الان مستقر هستم حکم جلب اموال من را بگیرند ؟ یا منزل را مهر و موم کنند ؟ اموال شامل چند ساز موسیقی که ابزار کار هستند و کامپیوتر شخصی و کتاب .
میتوانند پول پیش منزل را مطالبه کنند ؟ ( تمدید اجاره در بنگاه انجام نشده و صرفا دستی پشت قولنامه نوشته شده ) .
تکلیف فریبی که داده اند چه میشود ؟ ایشان و خانواده شان خیلی حرفه ای بوده و منزل را خالی کرده وشرایط را مهیا کرده اند .
آیا بهتر است منزل را تعویض کنم ؟
ممنون میشوم راهنمایی کنید .

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه در عقدنامه قید شده است که ایشان دوشیزه نیستند بنابراین شما از ازدواج قبلی ایشان مطلع بوده اید و این مورد که ایشان چندسا زندگی مشترک داشتند به شما حق فسخ نکاح نمی دهد.
وسایل اولیه زندگی قابل توقیف نیست و وسایل موسیقی نیز چنانچه اثبات نمایید که وسایل کارتان هستند قابل توقیف نبوده همچنین امکان مهر و موم منزل مسکونی نیز وجود نداشته و مبلغ ودیعه ملک نیز جزء مستثنیات دین بوده و توقیف نمی شود.
تعویض ملک نیز ضرورت ندارد.

بعدازگذشت ۴سال ، تدلیس درازدواج اصولا منتفی است