اثبات عدم صلاحیت روانی و اعتیاد چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۶۰ #66972121

سلام من شش سالی هس ازدواج کردم و یک پسر پنج ساله دارم و همسرم فوق العاده ادم عصبی هست خیلی ازار و اذیت میکنه ام و احساس میکنم معتاد شده و اینکه از لحاظ روانی ادم عذاب میده دست به زن هم داره ماهی یکبار دو ماه یکبار هم منو از خونه میندازه بیرون بخاطر اعتراض به وضعیتی که درست کرده میکنم میخواستم ببینم من میتونم حضانت فرزندم بگیرم و مهریم و کامل بگیرم چهار صد تا سکه وضعیت مالی خوبی داره. نه احترام نه محبت هیچی نمیزاره نسبت بهم میتونم بخاطر این کارهاش طلاق بگیرم و اینکه همیشه تو گوشیش میبینم که تو سایت های دوست یابی دنبال صیغه کردن زن ها است

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مهریه قابل مطالبه است
حضانت تا پایان ۷ سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است

باسلام.
جهت اثبات ادعای شما .موضوع به پزشک قانونی ارجاع خواهد شد.ونظریه پزشک قانونی به مرجع قضایی ارسال خواهد شد.واگر جواب مثبت باشه و ادعا شمارا پزشک قانونی تائید نماید .
شما تحت عنوان عسر و حرج.می توانید .درخواست طلاق کنید و پس از طی شدن فرایند دادرسی .
و درصورت اثبات عسر وحرج حکم طلاق صادر وتکلیف حضانت فرزندنیز مشخص خواهد شد.

باسلام.

جهت اثبات ادعای شما .موضوع به پزشک قانونی ارجاع خواهد شد.ونظریه پزشک قانونی به مرجع قضایی ارسال خواهد شد.واگر جواب مثبت باشه و ادعا شمارا پزشک قانونی تائید نماید .
شما تحت عنوان عسر و حرج( اثبات عسر و حرج زن هم از دیگر دلایل طلاق به استناد ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی است. عسر و حرج یعنی به وجود آمدن وضعیتی که ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته و تحمل آن مشکل باشد) .می توانید .درخواست طلاق کنید و پس از طی شدن فرایند دادرسی .
و درصورت اثبات عسر وحرج حکم طلاق صادر وتکلیف حضانت فرزندنیز مشخص خواهد شد.ومی توانید مطالبه مهریه کنید..

سلام
میتوانید مهریه خود را مطالبه نمایید
حضانت زمانی مطرح است که زن و شوهر جدای از یکدیگر زندگی میکنند