هزینه دادرسی الزام به تنظیم سند رسمی ملک چقدر هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۱ #66969525

سلام، هزینه دادرسی الزام به تنظیم سند رسمی ملک چقدر هستش براساس قیمتی که روی جلد سند درج شده هستش یا قیمت کارشناس دادگستری .
روی سند تگ برگ نوشته بها ۲۰۰ هزار تومن زده

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
وقت بخیر،درخصوص دعاوی ملکی هزینه دادرسی براساس قیمت منطقه ای ملک محاسبه ودریافت خواهد شد.شایان ذکر است که قیمت منطقه ای به نسبت قیمت واقعی ملک پایین تراست.

هزینه دادرسی دعاوی ملکی در مرحله بدوی، حدود سه و نیم درصد ارزش منطقه ای ملک است که بر اساس جداول و کتابچه های منتشره از سوی وزارت دارایی و با توجه به اوصاف و موقعیت ملک تعیین می شود. توضیح این که ارزش منطقه ای بمراتب پایین تر از قیمت واقعی ملک است.

بر اساس ارزش منطقه ایی ملک در دفتر خدمات الکترونیک قضائی محاسبه خواهد بود.

سلام ارزش ملک را شما مقوم میکنید و ملاک ارزش منطقه ای ملک خواهد بود

سلام
بر اساس قیمت منطقه ای محاسبه و پرداخت میشود

با درود زیاد نمی‌شود براساس قیمت منطقه ای محاسبه خواهد شد

با سلام
بر اساس قیمت منطقه ای ملک هست