قاضی بابت فک پلاک خودرو حکم توقیف خودرو را نمی دهد چه طور می توانم به حکم اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۱۳۵ #66962703

با سلام و احترام
اینجانب یکسال قبل خودرویی را وکالتا فروخته ام لکن خریدار اقدام به تعویض پلاک و تسویه حساب با بنده نمیکند از طریق قضایی پیگیری نموده و دادگاه رای به فک پلاک داده است لکن قاضی اجرای احکام حکم توقیف خودرو را جهت ثبت در سامانه راهنمایی و رانندگی صادر نمی‌کند و می گوید باید خودتان حضورا به شهر و محل سکونت خریدار رفته ، او را پیدا نموده و با حضور پلیس نسبت به فک پلاک اقدام کنید ، با توجه به اینکه نتوانستم خریدار را پیدا کنم آیا راهی برای اعتراض به حکم قاضی اجرای احکام و گرفتن حکم توقیف خودرو دارم ؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اجرای حکم و دریافت توقیف پلاک خودرو درخواستتان را به سرپرست مجتمع بدهید یا روزی مراجعه کنید که آن قاضی اجرای احکام نباشد و جایگزینش باشد کارتان حل میشود .

سلام
شما باید از طریق قاضی شعبه اصلی نسبت به اقدام و تصمیم دادورز اعتراض نمایید و همچنین اگر اطلاعاتی از اقامتگاه خوانده دارید تقاضای اعطای نیابت به اقامتگاه ایشان را نمایید

با سلام ووقت به خیر
درصورت داشتن مهلت اعتراض میتوانید درمدت مقرر به رای صادره اعتراض کنید

سلام
هیچ مقام رسمی یا سازمان یا اداره دولتی نمی‌تواند حکم دادگاه را تغییر دهد یا از اجرای آن جلوگیری کند؛ مگر دادگاهی که حکم صادر کرده است یا مرجع بالاتر؛ آن هم در مواردی که قانون معین کرده باشد.
طبق قانون افراد حق اعتراض از طرق مختلف به رای صادر شده از طرف دادگاه را دارند و این اعتراض در دادگاه تجدید نظر مورد بررسی قرار می گیرد

سلام- اگر رای صادر شده باشد و مهلت اعتراض داشته باشید می توانید در وقت مقرر به رای قاضی اعتراض نمائید.