پرونده به دادسرا عودت داده میشود یا شعبه دادگاه کیفری ۲ راسا رسیدگی را بدون تفهیم اتهام ادامه خواهد داد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۵۴ #66956682

سلام. دادگاه کیفری ۲ قرار منع تعقیب صادره برای جرم توهین را رد کرده و رای به جلب به دادرسی صادر کرده است. مرحله بعدی چگونه خواهد بود با توجه به اینکه در مرحله دادسرای تفهیم اتهامی نشده است و دفاعی هم اخذ نگردیده است. آیا پرونده به دادسرا عودت داده میشود یا شعبه دادگاه کیفری ۲ راسا رسیدگی را بدون تفهیم اتهام ادامه خواهد داد؟ البته در روند پرونده در ثنا نوشته شده پرونده مختومه شد!

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
حسب دستور دادگاه کیفری ۲ دادسرا مکلف به احضار متهم بوده و تفهیم اتهام نموده و در صورت نیاز قرار تامین کیفری صادر می نماید

با سلام
در این مورد دادسرا تکلیف به انجام دستور دادگاه دارد و در این صورت متهم احضار و حسب نظر دادگاه و اتهامی که دادگاه اعلام نموده است به وی تفهیم اتهام خواهد نمود و قرار تامین کیفری در صورت نیاز صادر و آخرین دفاع متهم استماع می گردد و پرونده با صدور قرار مجرمیت و کیفرخواست به دادگاه ارسال می گردد.

سلام دادگاه برای تفهیم اتهام پرونده را به دادسرا عودت خواهد داد

پرونده جهت تکمیل تحقیقات به دادسرا ارسال می شود

درودبرشما

یحتمل تاکنون حکم در شعبه ۲کیفری صادر شده‌ست. عرض‌می‌کنم:

چراکه پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی(بازپرسی) با اعتراض طرفین مواجه شده

و هم دادگاه تحت رسیدگی در آن اشکال تراشیده؛ سپس فرمان جلب به دادرسی نموده زیرا صدور قرار جلب به دادرسی یا همان قرار مجرمیت پرونده برای اتخاذ تصمیم و تعیین میزان مجازات به دادگاه کیفری‌۲ فرستاده می‌شه و نتیجه آن ادامه جریان پرونده و تشکیل جلسه محاکمه در دادگاه کیفری۲ خواهد بود نه چیز دیگری

صورت‌اول: در کوتاهترین مهلت طرفین به دادگاه احضار خواهندشد.

صورت دوم: بی‌آنکه احضاری صورت پذیرد دادگاه با تکیه بر دلایل طرفین باتوجه به نقض قرار معنونه؛ دادگاه تحت رسبدگی بی‌درنگ مبادرت به اصداری حکم خواهد نمود.

حال اینکه فرمودید پرونده مختومه‌ست؟ حاکی‌ از دوگانگی‌ست

الف) شاکی از ادامه آن انصراف داده

ب) دوباره به سامانه قضایی‌تون مراجعه بفرمایید یا اینکه درانتظار پیامک قضایی مبنی بر ابلاغ حکم باشید.

بدروود

جهت تفهیم اتهام و صدورقرارتامین کیفری پرونده به دادسرا اعاده می شود.

در صورت نقض قرار منع تعقیب و صدور قرار جلب به دادرسی توسط دادگاه بازپرس مکلف است متهم را احضار و تفهمیم اتهام نماید