میتونم این واحد را بعنوان مستثنیات دین معرفی کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۸۸ #66952728

سلام. وقت بخیر.
۱-همسرم تیر ماه مهریه اش را از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشت
۲-بنده هیچ ملکی به نامم نبوده از حقوقم یک چهارم کم میشد
۳- پدرم در آبان ماه بدلیل کرونا فوت شدند.
۴- چند روز بعد فوت پدرم متاسفانه همسرم سهم الارث منو به اجرا گذاشتن.
۵- یک واحد ۱۲۰ متری که چند سال بنده و همسرم در آنجا زندگی میکردیم و به نام پدرم بود و البته تا ده سال دیگه در رهن بانک است و الان در ارث افتاده.
۶- آیا همسرم می‌تونه این واحد را بازداشت کنه؟!!چون این واحد تا ده سال دیگه در رهن بانکه
۷- آیا همسرم می‌تونه بگه من یکجا قسط واحد را میدم بعد وقتی خانه از رهن آزاد شد سهم الارث منو بازداشت کنه؟! چون من از یک جایی شنیدم بجز ورثه کسی حق دخالت و پرداخت قسط را ندارد
۸- و سوال مهمتر با توجه به اینکه بنده هیچ ملکی به نامم نیست، و سالها در این واحد به عنوان خانه و سر پناه زندگی کردم حالا میتونم این واحد را بعنوان مستثنیات دین معرفی کنم، با توجه به اینکه خانه الان دیگه در ارث افتاده و مشاع میباشد، البته ورثه من راضی هستند که این تمام ملک به نام و برای بنده باشد.
۹- آیا من و خانوادم برای محکم کاری میتونیم یک استشهادیه تنظیم کنیم که کل این خانه بعنوان سرپناه و خانه من قرار بود برای من باشه ولی چون در رهن بود نمیشد و بعدا هم که پدرم فوت شد.
سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه سهم الارث شما جز مستثنیات دین محسوب نمی شود لذا قابل توقیف خواهد بود

معمولا سهم الارث جزء مستثنیات دین محسوب نمی شود و سهم شما از اپارتمان مذکور توسط همسرتان قابل توقیف است و همچنین همسرتان می توانند بدهی بانک را بدهند و سند را از رهن خارج نمایند

درود بر شما، معمولا رویه محاکم سهم‌الارث را به عنوان مستثنیات دین نمی‌پذیرد.

سلام
سهم الارث جزء مستثنیات دین محسوب نمی شودو قابل توقیف می باشد

با سلام
اولا منزلی که در آن زندگی می کنید به نام پدرتون هست ومال خودتون نیست که بتواند توقیف کنید تنها مالی توقیف می شود که سندش به نام خودتون باشد وتا زمانی که سهم الارث شما مشخص نشده زوجه نمی تواند اقدام به گرفتن آن کند باید اول سهم شما از ارث مشخص شود تا بتواند توقیف کند

با سلام
علیرغم صدور حکم اعسار چون اموالی به شما ارث رسیده قابل توقیفه
می تونه اقساط بانک و پرداخت کنه و خونه رو از رهن بانک آزاد کنه
رویه محاکم قضایی سهم الارث و بعنوان مستثنیات دین قبول نمی کنه

درود
سهم الارث شما قابل توقیف است و مستثنیات دین نیست.