وکالت بلاعزل را میتوان اسقاط نمود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۰ #66951633

با سلام وخسته نباشید خواستم بگم پدرم به دلیل کهولت سن و به خاطر انجام کارهای قانونی بانکی و اداری به خواهرم وکالت بلاعزل دادند البته پدرم به دلیل آشنا نبودن با قوانین و مقرارت مربوط به مسائل وکالت، به ایشون این وکالت رو میده...و بعد مدت کوتاهی خواهرم تمامی حسابهای بانکی و منزل مسکونی پدرم رو به نام خودش میزنه...بدون اینکه پدرم رو یا خواهر برادرامو در جریان بزاره...پدرم خیلی ازش خواسته که خونه رو به خودش برگردونه ونمیخواد که اون وکیلش باشه اما این کار رو که نمیکنه هیچ کلی فحش و ناسزا وتهمت هم میزنه و تازه تهدید هم میکنه که بعضی از خواهر و برادرا وحتی مادرم رو هم از ارث محروم میکنه.. تازه پدرم اصلا نیازی به وکیل و قیم هم نداره و این خانوم قرار بوده با وکالتی که میگیره یه زندگی آروم وبی دغدغه ایی رو رقم بزنه...پدر بنده نه در آمدی داره نه پسندازی داره و ازش خواسته خونه رو بفروشه یه مبلغی بزاره تو بانک اما سر باز میزنه ازین کار ؟؟آیا میشه وکالتش رو عزل کرد

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وکالت بلاعزل قابل ابطال نیست مگر در موارد خاص

سلام و درود، وکالت بلاعزل اصولا غیرقابل اسقاط می باشد مگر اینکه بتوانید در دادگاه سونیت وکیل خاطی را اثبات کنید که در این صورت باطل‌ خواهد بود؛ آرزوی عاقبت بخیری.

وکالت بلاعزل قابل ابطال نیست مگر اینکه از طریق دادگاه خیانت خواهر به پدر در خصوص وکالتنامه ثابت شود

به نام خدا
بله با مراجعه به مرجع قضائی و دفاع مناسب توسط وکیل حاذق میتوان رای بر عزل ایشان گرفت..