چطوری از شوهرم که اعتیاد به شیشه شیره ترامادول داره و همش کتکمون میزنه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۰۵ #66948921

سلام شوهر من احتیاد به شیشه شیره ترامادول داره خیلی اذیتمون میکنه همش دعوا کتک بچهارو میزنه منو میزنه از خودمون دفاع میکنیم میکه حق نداری جیغ بزنی جلومو بگیری پول این ک برم شکایت کنم ندارم الان صورتم بدنم زخم کبود کلی خون ازم رفت آبروم بد جوری زخم شد ب هیچی نمیرسه ن بچه ن من دکتر بیرون لباس خوراک هیچی وسایل مواد غذایی هم میگیره تموم میشه میکه چرا تموم شده یا مادرش بهمون کمک میکنه لباس از مردم میگیره یا غذا میده بهزیستی هم کمک نکرد چند بار زنک زدم میکه شوهر داری من چیکار کنم امنیت جانی روانی نداریم اصلا پنج تا تا بچه دارم ی بچه دختر برا خودم از ازدواج اول از این هم چهار تا دارم چهارمی باردارم سه ماه مونده ب دنیا بیاد توروخدا بهمون کمک کنید چطوری چیکار کنیم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای ضرب و شتم با پلیس تماس بگیرید تا صورت جلسه گردد ؛ سپس با استناد به صورتجلسه پلیس و اعتیاد درخواست طلاق نمایید

سلام دادخواست طلاق به استناد داشتن اعتیاد مطرح نمایید باید بتوانیداعتیاد را ثابت نمایید در غیر اینصورت طلاق رد خواهدشد

درود
جهت طلاق اعتیاد را اثبات نمایید
جهت ضرب و شتم با ۱۱۰ تماس بگیرید

با سلام
توسط پلیس۱۱۰ تماس گرفته تا صورتجلسه شود و شکایت مطرح کنید

باسلام. ازطریق پلیس ۱۱۰ تماس گرفته تا صورتجلسه شود وسپس شکایت مطرح نمایید.

باسلام ازطریق پلیس ۱۱۰ تماس گرفته تا صورتجلسه شود وسپس شکایت مطرح نمایید.

برای موضوع ضرب و شتم میتوانید با ۱۱۰ تماس بگیرید و برای طلاق نیز با اثبات اعتیاد موفق خواهید شد .