برای بنده چه راهکاری وجود دارد و چه دادخواستی به جز خلع ید می توانم بدهم تا از ملک فوق رفع تصرف کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۰ #66943593

سلام ، مورث بنده مالک قطعه زمینی بوده است که فاقد سند رسمی می باشد و افرادی زمین مذکور را تصرف کرده اند و برای آن سند ماده ۱۴۷ گرفته اند و به علت اینکه ملک سند رسمی ندارد نمی توانم دعوای خلع ید اقامه کنم ممنون

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه مالکیت مورث شما مستند به سند عادی باشد باید دادخواست تنفیذ سند مذکور را مطرح نمایید . در صورتیکه آن سند مورد تنفیذ دادگاه قرار بگیرد میتوانید نسبت به ابطال اسناد صادره در کمیسیون ۱۴۷ اقدام نمایید .

درود
اگر می توانید ابطال سند صادره از طریق ماده ۱۴۷ را در دادگاه طرح کنید یا از طریق رفع تصرف عدوانی اقدام کنید.

با توجه به صدور سند به نام متصرفین فعلی، شما می بایست ابتدائا تصرفات قدیمی خویش را بر ملک مذکور بر اساس مستندات (مبایعه نامه خریداری ملک و یا هر گونه مدرک و مستندی دال بر تصرفات قبلی در ملک) به اثبات رسانده و توامان دعوی ابطال سند رسمی صادره به نام متصرفین ملک را در دادگاه حقوقی محل وقوع ملک مطرح نمایید.
تایید مالکیت و تصرفات قدیمی شما توسط مجاورین و همسایگان در غالب استشهادیه محلی در ادامه روند رسیدگی به شما کمک خواهد کرد.

با اثبات مالکیت مورث خود میتوانید نسبت به تقاضای ابطال سند مالکیت ماده۱۴۷ اقدام کنید.
به طور کلی باید مستندات مالکیت مورث شما و همچنین مستندات متصرف و مالک فعلی جهت اخذ سند ماده ۱۴۷ بررسی شود تا بتوان راهکار مناسب جهت احقاق حق شما ارائه نمود.