میتوان با توجه به اینکه ملک در ید من است و تصرف و بهره برداری ملک بیش از ۲۰ سال در اختیار ماست از وراث شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۱ #66926769

با سلام. ملکی ۴۵ سال پیش خریدم ساختم و پدر مادر در ان زندگی میکردند به علت از ایران هجرت کردم. قولنامه را به پدر و مادر سپرده بودم بعد از ۱۲ سال به علت فوت پدر و بیماری مادر به ایران برگشتم. متاسفانه قولنامه به خاطر بیسوادی هر دو از بین رفته بود . مادر ۸ سال با من زندگی کرد و بعد فوت کرد. وراث ادعا کردند ملک متعلق به مادر بوده دلایل انها در ادگاه پذیرفته نشد. و ادعا انها رد شد . با ورود غیر قانونی به ملک انبار ملک را به تصرف در اوردند ایا من میتوان با توجه به اینکه ملک در ید من است و تصرف و بهره برداری ملک بیش از ۲۰ سال در اختیار ماست از وراث شکایت کنم
ممنون

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید دادخواست رفع تصرف را مطرح نمایید . این دعوی احتیاجی به اثبات مالکیت نداشته و صرف احراز تصرف سابق شنا موجب صدور حکم خواهد شد . از طریق شهود نیز میتوانید مالکیت خود را ثابت نمایید .

باسلام
اگر ملک را شما خریداری و اقدام به ساخت نموده اید میتوانید با استناد به استشهادیه شهود و هر مدارکی که ادعای شما را اثبات نمایید اقدام علیه متصرفین نمایید

سلام.شکایت مزاحمت و ممانعت از حق طرح کنید