تعیین وقت رسیدگی و دعوت طرفین چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲,۴۵۰ #66913049

با سلام احترا م
داخل ثنا نوشته شده دستور قضایی مبنی بر تعیین وقت رسیدگی و دعوت طرفین و نماینده دادستان در تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۰۵ صادر گردید یعنی چه با تشکر از پاسخ شما وهمکاران گرامی .

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام منتظر باشید تازمان جلسه دادگاه ابلاغ شود.

باید صبر کنید تا زمان جلسه دادگاه به شما ابلاغ گردد

باسلام
یعنی مشخص شدن تاریخ رسیدگی به پرونده و حضور طرفین پرونده در موعد تعیین شد

سلام، قاضی به دفتر دادگاه دستور تعیین وقت رسیدگی و دعوت از طرفین داده است

هم اصحاب دعوا و هم نماینده دادستان باید در جلسه حضور داشته باشند

یعنی وقت رسیدگی به شکایت در جلسه دادگاه حضور داشته باشین تا به موضوع پرونده شما رسیدگی شود.

با درود پرونده کیفری است اصحاب دعوا و نماینده دادستان نیز می‌بایست در جلسه حاضر شوند