من بعد ازدواج مادرش میتوانم سلب حضانت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۲ #66901439

باسلام.من و خانم خودم طلاق توافقی کردیم. و قبل از طلاق من روی پسر خودم تا ده سالگی به عهده مادرش امضا کردم. و اگر مادرش ازدواج کرد به عهده پدر بزرگش و مادر بزرگش بماند.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اصولا حضانت حق و تکلیف ابوین میباشد و قابل توافق نمیباشد ولی این موضوع بین پدر و مادر طفل قابل مصالحه و توافق میباشد ولی با اشخاص ثالث قابل توافق نمیباشد و در صورتی ک بعد از توافق در صورتی ک شخصی ک حضانت باهاشونه شرایط حضانت را از دست بدهد یا مواردی ک از موجبات سلب حضانت است براشون ایجاد بشه حضانت از ایشون سلب خواهد حال یکی از مصادیق سلب حضانت ازدواج مجدد مادر است ب استناد ماده ۱۱۷۰ قانون مدنی حضانت از مادر سلب میشود ولی اگر مقام قضایی رسیدگی کنند ب پرونده تشخیص دهد ک شرایط مادر مناسب تر از پدر است ومصلحت طفل ب آن است ک حضانت همچنان در نزد مادر ابقا بماند ازدواج مجدد مادر موجب سلب حضانت از ایشان نمیشود

با سلام بله در صورت ازدواج مادر میتوانید این اقدام را کنید. اما تعیین نکردید کدام پدربزرگ ، فقط جد پدری میتواند .

مطابق ماده ی ۱۱۷۰ قانون مدنی، اگروقتی حضانت کودک بامادر است با شخص دیگری ازدواج کند، حق حضانت با پدرمی شود با وجود این، و با لحاظ ماده ی ۴۰ به بعد قانون حمایت خانواده اگر دادگاه تشخیص دهد که مصلحت کودک اقتضا دارد حضانتش به مادر سپرده شود، می تواند حضانت را به مادر کودک دهند

با توجه ب مفاد قانون مدنی اگر مادر در زمان برعهده داشتن حضانت فرزند خود ازدواج مجدد داشته باشد حضانت طفل با پدرش خواهد بود .اما اگه پدر شرایط حضانت طفل را نداشته باشد مادر میتواند با ارائه دادخواست سلب حضانت با ارائه ادله همچنان حضانت طفل را حتی با وجود ازدواج مجدد بر عهده داشته باشد

باسلام
طبق ماده ۱۱۷۰ اگر مادر در مدتی که حضانت طفل با او است مبتلا به جنون شود یا به دیگری شوهر کند حق حضانت با پدر خواهد بود.

سلام
بله ازدواج کرد می توانید درخواست حضانت کنید

مطابق ماده ی ۱۱۷۰ قانون مدنی، اگر مادر در مدتی که حضانت کودک با اوست با شخص دیگری ازدواج کند، حق حضانت با پدر خواهد بود. با وجود این، و با لحاظ ماده ی ۴۰ به بعد قانون حمایت خانواده، می توان گفت اگر دادگاه تشخیص دهد که مصلحت کودک اقتضا دارد حضانتش به مادر سپرده شود، می تواند حضانت را به مادر کودک بدهد.