چگونه مانع از خلع ید از ملک مسکونی بشویم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۷۷ #66901405

با سلام
آیا در صورتی که خواهان سند رسمی مالکیت داشته باشد با اثبات اینکه مبالغی به خواهان پرداخت شده است میتوان مانع از صدور خلع ید شد البته مبایعه نامه ای ندارم فقط مبالغی به خواهان جهت خرید ملکش پرداخت نمودم.

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی دادخواست اثبات مالکیت مطرح نمایید و رسید و شهود ارائه نمایید .

خلع ید با داشتن سند رسمی مالکیت مطرح میگردد در صورت داشتن مدارک مبنی بر انتقال رسمی مالکیت خلع ید رد میشود بنابراین شما باید مدرک مالکیت داشته باشید صرف پرداخت پول دلیل مالکیت نیست وباید در دادگاه اثبات مالکیت را مطرح کنید تا از شما خلع ید نشود

اگرخریدملک ثابت شود . خلع ید منتفی است

به استناد شهادنت شهود میتوان بیع را ثابت نمود.

با سلام
ابتدا باید مبایعه شفاهی را با شاهد اثبات نمایید و صرف دادن مبلغی نمی تواند دلیل مالکیت برای شما باشد،

سلام
ابتدا باید مبایعه نامه را اثبات نمایید و صرف دادن مبلغی نمی تواند دلیل تحقق بیع و انتقال مالکیت به شما باشد، ممکن است اگر دادن مبلغی اثبات شود ادعا شود برای قرض داده اید یا به ایشان بدهی داشته ایدیا پرداخت کرده اید که بعدا ایشان به شما بفروشند؛ یعنی تعهد به بیع و....

سلام
صرف پرداخت مبالغ نمی توان ادعای مالکیت کرد باید دلیل محکم تری وجود داشته باشد