آیا در وکالت کاری که دارم میگیریم احتیاج است تقسیم زمین را هم ذکر کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۹ #66890025

سلام خدمت وکلای گرامی
برای پیگیری زمین پدری قرار است به عنوان وکیل وراث وکالت آنها را به عهد بگیریم برای اینکه در آینده مشکلی پیش نیاید می خواهم زمین را تقسیم کنم و به آنها تحویل دهم آیا در وکالت کاری که دارم میگیریم احتیاج است تقسیم زمین را هم ذکر کنم یا خیر.
باسپاس

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وکالت در انتقال وتحویل زمین به هریک از وراث مستلزم وکالت در تقسیم آن می باشد

تمام موارد مورد توافق در وکالت لحاظ شود

برای انجام هر کاری که می خواهید به عنوان وکیل اقدام کنید باید در سند وکالت تمامی این موارد را قید کنید

سلام
بهتر است در وکالتنامه تمام مواردی که قصد انجام انهارا دارید را ذکر نمایید