از من کلاه برداری کرده اند؛ چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۶ #66885131

سلام خسته نباشید دیروز یک وسیله گشاورزی از ابسرد تهران گرفتم یارو واسم برنامه بارگیر عکسشو فرستاد و راننده زنگ زد الان راننده تا ساعت ۲ شب حرف زدم می گفت زنجانم صبح که بیدار شدم دیدم گوشی و خاموش کرده من پول واریز کردم لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و شکایت خود را مطرح نمایید

شما ابتدااظهارنامه مبنی برتحویل مبیع ارسال نمایید بعددادخواست تقدیم نمایید

عمل ارتکابی جرم نیست لذا می توانید دادخواست الزام به تحویل را علیه ایشان از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

مورد کلاهیرداری نیست ، وصف حقوقی دارد. باید دادخواست تحویل مبیع بدهید

درود بر شما، بدوا با ارسال اظهارنامه تقاضای تحویل مبیع را کنید، چنانچه میسر نشد، از طریق دفاتر الکترونیک قضایی شکایتی علیه ایشان مطرح نمایید.

بدوا با ارسال اظهارنامه مبنی بر تحویل ارسال کنید درصورت عدم تحویل شکایت بدهید

درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را مطرح کنید.