چه اقدامی برای گرفتن وجه چک و همچنین توقیف پلاک و خودرو میتونم انجام بدهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۴ #66875202

با سلام
بنده ساکن خوزستانم و حدود ۴۰ روز پیش یک ماشین به شخصی که ساکن تبریز هستش فروختم . مقداری از وجه معامله رو پرداخت کرده ولی چک آخر به مبلغ ۲۰ میلیون رو پرداخت نمیکنه و جواب هم نمیده برای فک پلاک هم مراجعه نکرده
ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دردادگاه صالح به رسیدگی محل وقوع عقد و یا محل اقامت خوانده میباشد .ثبت دادخواست در هر دفتر خدمات قضایی محل اقامت خود قابل تنظیم است

سلام .در صورتی شرط فسخ به جهت عدم پرداخت ثمن ذکر شده میتوانید فسخ معامله را مطرح و دستور موقت مبنی بر توقیف خودرو را مطرح کنید .در غیر اینصورت مطالبه وجه چک و الزام به فک پلاک

درود بر شما، بدوا بهتر است روی چک اقدام کرده و آنرا را برگشت زده و گواهی عدم پرداخت دریافت کنید، پس از آن میتوانید هم چک را به اجرا بگذارید، هم دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت ایشان از طریق دفاتر الکترونیک قضایی مطرح نمایید.

با سلام
اول اقدام به برگشت چک بکنید بعد اقدام به طرح شکایت تامین خواسته و اموال و حساب وی را توقیف کنید و اقدام به طرح شکایت وجه چک بکنید
برای پلاک هم اقدام به طرح شکایت فک پلاک بکنید

سلام
می توانید بابت مطالبه چک دادخواست بدهید.

با درود الزام به فک پلاک دهید، چک را گواهی عدم پرداخت گرفته و اقدام نمایید

سلام. در وهله اول چک را اجرا بگذارین و دادخواست الزام به فک پلاک بدین. البته سوالتون را کلی پرسیدید لذا کلی جواب داده شد.