آیا میتوانم با سابقه اعتیاد و ضرب و شتم، در دادگاه عدم داشتن امنیت جانی را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۶۷ #66875056

همسر من ۲۰ سال است اعتیاد شدید به تریاک دارد این ۶ ماه اخیر دایما ما را تهدید به مرگ و آزار و اذیت میکرد که کار من و دخترم دو بار به پزشکیه قانونی کشید ایشان میخواهند ما را به زور از منزل بیرون کنند تمام اثاث منزل را شکسته در این بین دو ماه منزل را ترک کرد به منزل مادرش رفت در ضمن خانه دیگری هم برای استعمال مواد مخدر دارد تا اینکه کارمان به شورای حل اختلاف کشید و آنجا از او تعهد گرفتند که به ما آزار یا ضرب و شتم و غیره نرساند دقیقا فردایش جوری من و دخترم را زد که دخترم یک هفته بیمارستان بود و ایشان بازداشت شدند و در دادسرا با قرار سی میلیون به زندان رفتند که گویا خانواده اش آزادش کردند در ضمن ما سی سال است که ازدواج کردیم که دخترم ۲۸ ساله و پسرم ۲۲ ساله دانشجوست میخواستم ببینم ما چگونه میتوانیم عدم امنیت جانی امان را در دادگاه ثابت کنیم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دراین مورد می توانید با مدارک مربوطه مانند استشهادیه شهود، شهادت شهود، گواهی پزشکی قانونی و همچنین اگر ایشان در کمپ ترک اعتیاد بستری بوده اند با استعلام ازران کمپ و ار نوع مدرک و ادله ایی که وارید شکایت با عنوان ضرب و جرح نمایید و سپس دادخواست طلاق و مهریه و نفقه تقدیم کنید

با توجه به اعتیاد و سوسابقه کیفری و مدارک و مستندات خودتان می توانید دادخواست طلاق بدین و با جدا شدن از وی است که امنیت شما و خانواده تان تضمین می گردد

باسلام، شما می توانید با مدارک مربوطه مانند استشهادیه شهود، شهادت شهود، گواهی پزشکی قانونی و همچنین اگر ایشان در کمپ ترک اعتیاد بستری بوده اند با استعلام ازران کمپ و ار نوع مدرک و ادله ایی که وارید شکایت با عنوان ضرب و جرح نمایید و سپس دادخواست طلاق و مهریه و نفقه مطرح کنید،

با سلام و ابراز تاسف از مشکل شما
با کلیه مدارکی که فرمودید(گواهی پزشکی قانونی، قبوض بیمارستان،تنظیم استشهادیه و معرفی شاهدین،گزارشهای پلیس،وشکواییه ومدارک پرونده کیفری ضرب وجرح)، شکواییه قبل را پی گیرید یا مجددا طرح شکایت کیفری کنید. و دادخواست نفقه و طلاق ومهر دهید.
درحین رسیدگی ،میتوانید خانه را ترک کنید و محل دیگری تهیه نمایید ولی درصورت اثبات مدعیاتتان که ظاهرا احتمال برد بالایی دارد، نامبرده هم محکوم به نفقه ایام گذشته تاکنون میگردد. هم مجبور به زندگی در محل موردنظر وی نیستید.
دختر هم میتواند باتوجه به محصل بودنش درمقطع دانشگاه، نفقه اولاد مطالبه نماید.
درآخراینکه،پیشنهادمیگردد به هرطریق ممکن و بدون فوت وقت بیشتر، آن محیط ناسالم را ترک و زندگی جدیدی درکنار فرزندان آغاز نمایید.