درمورد حق وحقوق خواهرم چطور اقدام شود؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۳۱ #66869642

سلام خسته نباشید.. من یک ساله پدرم فوت شده یک خواهردارم که بالای ۱۰ساله بیوه هستش وخونه ی پدری زندگی میکنه بعد فوت پدرم مادرم با خواهرم درگیری دارد اختلاف نظر تو بعضی مسایل دارن الان مادرم میخاد خواهرم از خونه ی پدریم بره بیرون واسه ی خودش خونه بگیره و تنها زندگی کنه خواهر منم میگه چرا من تو خونه ی پدریم نباید جایی داشته باشم و بعد فوت پدرم بیرونم میکنید دست خالی بدون هیچ پولی کحا برم سهم ارثم و بدید که من حداقل بتونم باهاش خونه بگیرم و زندگیم و بچه خونم ولی مادرم میگه تا خودم زنده هستم سهم ارث خبری نیستش ما یک برادر داریم و شش خواهریم که الان یک برادر و یک خواهر دیگر مم پیش مادرم هستند و مجردن. ولی مادرم با خواهر بیوه ام نمیسازن با هم و پدرمم حقوق بیمه واسه مادرم اینا جا گذاشته که از اون خرج زندگیشون و میدن یک خونه هم دارن باز مینای کشاورزی.... میخاستم بدونم تکلیف خواهر بیوه م چیه الان.. چیکار کنه وقتی تو اون خونه حایی نداره ودوس ندارن اونجا بمونه ومیخان بیرونش کنن؟؟ ممنون راهنمایی کنید..

مشاوره حقوقی ارث
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام خواهرشما می توانند سهم ارث خودرا اخذ نمایند.

با سلام
با دادخواست تقسیم ترکه و بعد از ان دستور فروش در صورت عدم توافق میتونه به سهمش دسترسی پیدا کنه

اگر پدرتان نسبت ب انتقال ملک ب مادرتان قبل از فوت اقدامی نکرده همه وراث نسبت ب آن ملک سهم دارند و مادرتان نمی‌تواند مانع حضور خواهرتان در منزل شود،میبایست برای مطالبه سهم الارث خود اقدام کنند و برای تقسیم و فروش ملک طرح دعوی نمایند از طریق ثبت دادخواستی بر این مبنا...

سلام
دادخواست تقسیم ترکه را در دادگاه مطـرح نماید

با سلام .خواهر شما یکی از وراث هستن که میتوانند دادخواست تقسیم ترکه کنند.

می توانند سهم الارث خود را مطالبه نمایند

درود .میبایست دادخواست تقسیم ماترک را مطرح کنند