آیا پرونده اجرت المثل میره برای دادگاه تجدیدنظر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۲ #66852218

ما یه شکایت اجرت المثل و خلع ید داشتیم در دادگاه بدوی که اعتراض زدیم و همزمان اعتراض هزینه دادرسی، که باز هم رو پرونده هزینه دادرسی اعتراض برای تجدیدنظر رای دادگاه تجدیدنظر اعتراض رو رد کرده میخوام بدونم آیا پرونده اجرت المثل میره برای دادگاه تجدیدنظر یا با همون پرونده اعسار از هزینه دادرسی رسیدگی توام شده؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر اعتراض کرده و هزینه دادرسی مرحله تجدیدنظرخواهی را پرداخته اید بله.

با سلام
بحث اعسار از هزینه دادرسی از موضوع اصلی پرونده جداست و هر کدام جداگانه رسیدگی میشود.در صورت رد اعسار در مرحله تجدیدنظر،تجدیدنظرخواه موظف است در مهلت قانونی نسبت به پرداخت هزینه دادرسی اقدام نماید تا پرونده برای رسیدگی به اعتراض به شعبه تجدیدنظر ارسال شود و اگر این اقدام صورت نگیرد،همان حکم بدوی قطعی و اجرا میگردد.عاقبت بخیر باشید.

در صورت رد تقاضای اعسار از هزینه دادرسی و قطعیت آن در تجدیدنظر ، پرونده به شعبه بدوی اعاده شده و اخطار رفع نقص برای تجدیدنظرخواه ارسال میگردد تا ظرف ۱۰ روز تمیر دادرسی را باطلا نماید . پس از تکمیل پرونده و انجام تبادل لوایح ، پرونده برای رسیدگی به اعتراض به حکم اصلی مجددا به تجدیدنظر فرستاده خواهد شد .