چیکار کنم که اگه بخشیدمش هم بعدا مشکلی پیش اومد بتونم از این پرونده هم استفاده کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۱ #66850361

سلام
خیلی ممنون که برام وقت میذارین و به سؤالم جواب میدین
من هفته پیش بی دلیل از برادرم کتک خوردم مشروب میخوره مست میکنه و منو کتک میزنه ایندفه ساکت نموندم و ازش شکایت کردم.برگه پزشک قانونی هم گرفتم و الان بزرگترا همش دخالت میکنن مادرم گریه میکنه که ببخشش بخاطر من، هنوز برگه هام پیشمه برا تشکیل پرونده دفتر قاضی نرفتم هنوز، تو پزشک قانونی گف برگتو نزار رو پرونده، حالا میخوام بدونم اگه بخوام رضایت بدم میتونم برگه پزشک قانونی رو رو پرونده نزارم و اگه بعدا موضوعی پیش اومد این برگه رو هم داشته باشم و روش اقدام کنم؟ سوال دومم اینه اگه پروندمو تشکیل بدم و میون خودمون حلش کنیم ولی دادگاه نرم پرونده باز میمونه یا بسته میشه؟ من میخوام یه مدرک باشه که اگه باز اذیتم کرد بتونم استفاده کنم ازش بنظرتون چکار کنم؟ میشه قشنگ راهنماییم کنین واقعا نمیدونم سر درگمم از طرفی خسته شدم از یه طرفم بین بزرگترا گیر کردم و مادرمم حق داره به گردنم. بگین چیکار کنم که اگه بخشیدمش هم بعدا مشکلی پیش اومد بتونم از این پرونده هم استفاده کنم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صدور قرار ترک تعقیب را تقاضا کنید

با سلام پرونده تشکیل بدهید بعد از ارجاع به شعبه به صورت مشروط و با اخذ تعهد از برادرتان مبنی بر عدم آزار و اذیت رضایت دهید