ایشون من رو هم بیمه نکردند، آیا میتونم به اداره کار شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۹ #66841930

سلام
بنده در تاریخ ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ یک قرار داد ۳ ماهه با موضوع بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو با کارفرما خودم به صورت اینترنتی ایجاد و امضا کردیم در ماه اول ایشون حقوق بنده رو دیرتر از زمانی که در قرار ذکر شده واریز کردند و در ماه دوم که مهر بود باز هم دیرتر حقوق را واریز کردند و البته کامل هم واریز نکردند و حدودا ۲۰ درصد از حقوقم واریز نشده من به ایشون اعتراض کردم که سر حقوق ریختن هر ماه دارن اذیت میکنند و گفتند که دیگه کار نکنم حالا چند روزم گذشته و باقی حقوق بنده رو هم نمیریزن
توی قراردادمونم ذکر شده که اگه کارفرما میخواد قرار داد فسخ کنه اول باید کاملا حق و حقوق تسویه بشه و ۵ روز قبل از فسخ کردن قرار داد به بنده اطلاع بدند که هیچکدوم از این موارد اجرا نشده حقوقمم کمتر از قانون کار بوده و کار هم به صورت اینترنتی بوده و ایشون من رو هم بیمه نکردند، آیا میتونم به اداره کار شکایت کنم؟ نتیجه ای داره؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، از طریق اداره کار شکایت مطرح کنید ، تحقیق در مورد حقوق شما و انجام محاسبات توسط کارشناسان اداره کار انجام میشه

با سلام.دادخواست خود را در اداره کار علیه ایشان با موضوع دریافت حقوق معوقه، حق بیمه و... مطرح کنید. حتی در صورتی که ضمانت اجرای خاصی بابت عدم پرداخت به موقع حقوق در قرارداد پیش بینی شده باشد، می‌توانید آن موارد را هم به اجرا بگذارید.

سلام
بله میتوانید شکایت و پیگیری نمایید از طریق اداره کار،حتی با نبود قرارداد امکانپذیر است.

بله قابل شکایت در اداره کار خواهد بود

بله می توانید حتی اگرقراردادهم نبود باز امکان شکایت به اداره کاربود.