با عدم تمکین زن؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۴۸ #66840246

زن حق طلاق دارد، جداگانه زندگی میکند، فرزندان را نمیدهد، اقدام به طلاق نمیکند. چه کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید طلاق بگیرید.
ازدواج مجدد نمایید.
حق ملاقات بگیرید.

با سلام حق طلاق زن موجب سلب حق طلاق مرد نمیشود...هر زمان بخواهید می‌توانید طلاق دهید ..برای عدم تمکین دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید نمایید

برای اقدام ب طلاق از جانب خود صرفا میبایست حقوق مالی زوجه را بپردازید و یا آنرا تعیین تکلیف کنید
برای دعوی تمکین دادخواست ثبت کنید و در صورت عدم تمکین ناشزه شده و مستحق نفقه نخواهند بود علاوه برآن امکان ازدواج مجدد دارید و قاعده تنصیف دارایی زوج منتفیست
حق ملاقات فرزندان برای هردو طرف محفوظ هست و میتوانند آنرا با طرح دعوای حقوقی مطالبه نمایند اگر توافق در این زمینه ندارند

با سلام حق طلاق با شماست و میتونید اقدام کنید

با سلام
بدوا دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید و پیشنهاد میشود مراحل را زیر نظر وکیل ویا مشاوره وکیل پیش ببرید

با سلام زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد برای طلاق اقدام کندولیکن کلیه حقوق مالی زوجه از جمله مهریه باید تعیین تکلیف شود وبرای تمکین میتوانید دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید همچنین دادخواست ملاقات فرزند را مطرح کنید

با سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید ودرخواست الزام به تمکین دهید و همچنین دیدن فرزندتان ، درهرصورت زوج میتواند زوجه را طلاق دهد ودرعین حال تمام حق و حقوق زوجه هم باید پرداخت شود موفق باشید