با احضار تلفنی توسط فتا، دلیلش چیست، و اینکه حاضر شوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۷۳ #66838269

با سلام
امروز فتا شهرمون به سیمکارتم زنگ زدن نتونستم جواب بدم جای بودم به شماره پدرم زنگ زدن گفتن بهش فردا بزار بیاد یه شماره نشونش بدیم ببینیم میشناسه با اینکه خودم میدونم هیج کاری نکردم ولی عجیبه جریان چی هس نمیدونم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
احضار پلیس فتا اصولا از طریق تماس می باشد وبهتر است حاضر شوید

با سلام
با توجه به اینکه به صورت تلفنی به شما اطلاع رسانی شده است ملزم به حضور نیستید ولیکن می توانید برای اطلاع از صحت و سقم تماس تلفنی و یا پرونده در تاریخ مقرر مراجعه نمایید.

سلام
بله در جلسه حاضر شوید. ممکن است عدم حضور شما برایتان ایجاد مشکل کند.

با درود
وفق قانون آیین دادرسی کیفری هرگونه احضار نزد مراجع قضایی بایستی به صورت مکتوب باشد.
پیروز باشید